نوشته شده توسط : رها حامی

 

پارچه های کانتینری از جمله پارچه هایی می باشند که مقاومت بسیار بالایی دارند که علاوه بر پوشش سایبان می تواند برای موارد دیگری از جمله سقف ماشین های سنگین نیز استفاده کرد. یکی از مهم ترین مشخصات این نوع پارچه ها می توان به نسوز بودن و ضدآب بودن آن نیز اشاره کرد. قابل ذکر است که این پارچه ها به راحتی پاره نخواهند شد؛ به همین دلیل می تواند انتخاب مناسبی برای محیط هایی باشد که آن را به عنوان چادر مسافرتی یا چادرهای کمپینگ استفاده کنند.

 

پارچه سایبان برزنتی

 

برزنت یکی دیگر از پارچه هایی است که مقاومت بالایی در شرایط آب و هوایی متفاوت دارد که همچنین از جمله پارچه های نسوز است که می توان بدون هیچ محدودیتی آن ها را برای سایبان ماشین خود نیز استفاده کرد. برای مناطقی که شدت تابش نور خورشید در آن بالا است استفاده از پارچه های برزنتی می تواند گزینه ی مناسبی باشد، همچنین این نوع پارچه ها ضد آب می باشند. یکی از معایب پارچه های برزنتی می توان به این موضوع اشاره کرد که این پارچه ها ظاهر زیبایی ندارند و برای افرادی که خواستار زیبایی هستند انتخاب مناسبی نمی باشد. یکی از مدل های این پارچه می توان به پارچه برزنت نایلونی نیز اشاره کرد.

 

پارچه سایبان برقی از نوع نایلونی

 

پارچه های نایلونی مانند نایلون ضدآب است و برای محیط هایی که بارش باران و برف در آن زیاد است می تواند کاربردی باشد اما بهتر است بدانید که این نوع پارچه ها برای مناطق جنوبی کشور اصلا مناسب نیست زیرا در برابر اشعه خورشید و پرتوهای uv عملکرد مناسبی ندارد.

 

پارچه سایبان برقی از نوع اولفین

 

نمونه ای دیگر از پارچه های مناسب که برای سایبان ماشین استفاده می شود می توان به پارچه های اولفین اشاره کرد که مقاومت بسیار بالایی در شرایط آب و هوایی مختلف دارد. یکی از مهم ترین مزیت های استفاده از پارچه های اولفین می توان به شست و شوی راحت آن ها اشاره کرد، همچنین می توان از مواد سفید کننده و وایتکس برای شست و شو آن کمک گرفت بدون آن که در ظاهر آن تغییری ایجاد شود.

یکی دیگر از نکاتی که بهتر است در ارتباط با این پارچه ها بدانید این است که محصولات تنوع رنگ بالایی دارند و مشتری ها می توانند مطابق با سلیقه خودشان بدون هیچ محدودیتی آن را خریداری نمایند. بهتر است بدانید که افرادی که در مناطق شمالی کشور و سردسیر زندگی می کنند خریداران این نوع سایبان ها هستند؛ زیرا مقاومت بسیار بالایی در برابر باران دارد و در طولانی مدت دچار کپک و پارگی نخواهند شد.

منبع: سایبان پارکینگ اداری 



:: بازدید از این مطلب : 43
|
امتیاز مطلب : 79
|
تعداد امتیازدهندگان : 25
|
مجموع امتیاز : 25
تاریخ انتشار : چهار شنبه 15 فروردين 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رها حامی

سایبان خودرو بر حسب نیاز افراد در فضاهای مختلف با ابعادهای متفاوت طراحی و تولید می شود. به طور کلی یک سایبان می تواند کاربری های متفاوتی داشته باشد مانند:

 

• ساخت و اجرای سایبان برای فضاهای مسقف و آلاچیق تفریحی-شخصی

• اجرای سایبان حیاط برای پارکینگ های مسقف

• ساخت و اجرای سایبان برای ایجاد فضایی به دور از آسیب گرمای تابستان و سرمای زمستان برای نگهداری گل و گیاهان.

علاوه بر موارد ذکر شده از سایبان حیاط می توان در فضاهای مختلف ساختمان ها مانند بالکن و تراس یا کنار استخرها نیز استفاده کرد. ممکن است سایبان برای فضاهای دیگری نیز مورد استفاده قرار بگیرد اما پرکاربردترین آن ها می توان به سایبان ماشین، پارکینگ و یا حیاط اشاره کرد.

سایبان حیاط از چه ویژگی هایی برخوردار است؟

• قابل ذکر است که یک سایبان خوب و مقاوم باید در برابر عوامل های طبیعی و غیرطبیعی ماهیت و رنگ خود را از دست ندهد و سایه مطلوبی را ایجاد نماید. سایبان حیاط باید در برابر باد مقاوم باشد پس هنگام طراحی آن باید به میزان باد وارده از سوی باد نیز توجه کرد.

• سایبان حیاط باید در برابر عوامل های طبیعی مانند زلزله نیز مستحکم باشد و سازه های آن خراب نشود.

• در طراحی سایبان های حیاط باید به بارهای ثقلی نیز توجه کرد و در ساخت این محصول از متریال مرغوب و درجه یک استفاده شود تا سایبان با طول کافی تولید گردد.

• داشتن یک سایه خنک و خوب برای ساخت سایبان یک امر مهم است. در صورتی که سایبان سایه خوبی را ایجاد نکند به ماشین یا دیگر وسیله ها آسیب وارد خواهد کرد.

• نکته آخر این است که یک سایبان عالی باید مقرون به صرفه باشد، قیمت بالای سایبان ماشین نشان کیفیت زیاد آن نیست.

منبع:سایبان خودرو متحرک



:: بازدید از این مطلب : 66
|
امتیاز مطلب : 90
|
تعداد امتیازدهندگان : 24
|
مجموع امتیاز : 24
تاریخ انتشار : یک شنبه 20 اسفند 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رها حامی

ورق های یو پی وی سی را با نام پلی یوپان می شناسیم. از محبوب ترین و با کیفیت ترین پوشش ها برای ساخت انواع سایبان ها محسوب می شود که دارای ظاهری زیبا و مدرن هستند؛ در نتیجه گزینه مناسبی برای ساخت سایبان حیاط و سایبان ماشین به شمار می روند که امروز مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته اند. در فضاهای مختلف با آب و هوای مختلف می توان از ورق های یو پی وی سی برای ساخت سایبان ماشین استفاده کرد بدون آنکه نگران تغییر رنگ و تغییر شکل این محصول باشید. ورق های یو پی وی سی در برابر تابش شدید نور خورشید نیز مقاومت بسیار بالایی دارد. این ورق ها انعطاف پذیری بالایی دارند و در برابر عوامل مختلف مقاومت و دوام خود را از دست نمی دهند. بارش باران های اسیدی یا بارش برف سنگین و تگرگ باعث آسیب رسانی به این پوشش ها نمی گردد. افراد به دلیل قیمت مناسب این محصول و دوام و مقاومت بالای آن همواره برای ایجاد سایبان پارکینگ از پوشش های یو پی وی سی استفاده می کنند. برای آنکه یک سایبان در برابر عوامل های مختلف ایستایی و دوام خود را از دست ندهند باید در طراحی این محصول به سه جز آن توجه ویژه ای کرد. این 3 جز عبارتند از:

1.      فونداسیون سایبان

2.      اسکلت سایبان

3.      پوشش مناسب سایبان

فونداسیون سایبان پارکینگ بسیار مهم می باشد و طراحی ویژه خود را دارد. فونداسیون ها باعث می شود تا بار وارد به ستون ها به راحتی به زمین منتقل شود و برای سازه سایبان ماشین مشکل خاصی بوجود نیاید. این موضوع هنگام وقوع عوامل طبیعی مانند زلزله اهمیت زیادی دارد. اگر سازه سایبان ماشین دارای پی فونداسیون مناسبی باشد نیرو را به درستی به زمین منتقل خواهد کرد و خرابی ایجاد شده در محل ساز به حداقل ممکن می رسد.

آیا پوشش فلزی برای ساخت سایبان حیاط گزینه مناسبی محسوب می شود؟

یکی از پرکاربردترین سوال ها هنگام خرید سایبان ماشین مخصوصا سایبان حیاط نوع پوشش آن است. باید اشاره کرد که پوشش مهم ترین بخش تشکیل دهنده یک سایبان می باشد. این بخش در برابر هرگونه آسیب جلوگیری لازم را انجام می دهد بنابراین در انتخاب سایبان باید دقت و آگاهی لازم را بدست آورید. یکی از انواع پوشش ها برای ساخت سایبان، پوشش فلزی است. پوشش های فلزی کمک می کند تا افراد بتوانند کارایی فضای خود را افزایش دهند. این پوشش ها در مدل ها، طرح ها و اندازه های مختلف قابل استفاده می باشند و مقاومت بسیار بالایی دارد؛ در نتیجه در برابر عوامل های مختلف دچار آسیب نخواهند شد.

به دلیل سطح فلزی سایبان ها با پوشش فلزی همواره در فضا سر و صدای زیادی می شنویم زیرا با بارش ها ممکن است آلودگی های صوتی ایجاد کنند و مزاحمت های زیادی را برای همسایگان ایجاد خواهند کرد. به دلیل رسانا بودن فلزها گرما به بخش زیرین سایبان با سرعت بالایی منتقل می شود بنابراین در ساخت سایبان ماشین توصیه می شود از پوشش های فلزی استفاده نکنید اما در ساخت سازه سایبان بهتر است که از انواع فلزات استفاده کنید تا در برابر عوامل مختلف سایبان ایستایی خود را از دست ندهد و باعث خوردگی و زنگ زدگی نشود.

منبع:سایبان پارکینگ اداری



:: بازدید از این مطلب : 71
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 20 اسفند 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رها حامی

در سال های اخیر با توجه به تولید انواع داکت های هوارسان کاربرد لوله خرطومی کولر رایج شده است. در واقع می توان گفت خرطومی مکنده کور برای هوارسانی از دهانه دمتده کولر به سمت دهانه انشعابات استفاده می گردد.

لوله خرطومی کولر کومبی

این مدل لوله خرطومی که یکی از رایج ترین انواع لوله فلکسیبل برای انتقال هوای کولر است دارای یک ساختار دو لایه است. لایه داخلی از فویل آلومنیوم لمینت شده و لایه بیرونی از pvc مشکی تشکیل شده است. با توجه به استحکام خوب و قیمت های مناسب این لوله خرطومی استقبال گسترده ای در کاربرد این محصول برای هدایت هوای کولر در پروژه های مسکونی، تجاری، اداری و صنعتی شده است.

مشخصات فنی لوله خرطومی کولر کومبی

 

• این لوله خرطومی از دو لایه خارجی و داخلی تشکیل شده است.

• قطرهای تولیدی برای این لوله خرطومی از 10 تا 60 سانت می باشد.

• مقاومت دمایی این لوله ها بین 20- تا 100+ درجه سانتی گراد می باشد.

• خرطومی مکنده کولر کمبی در شاخه های 10 متری تولید و بسته بندی می شود.

مزایای کاربرد لوله خرطومی کولر کومبی

• انعطاف پذیری لوله خرطومی کولر امکان استفاده از آن را در هر مسیری آسان و میسر می کند.

• استحکام لوله خرطومی کولر کمبی و عدم گسستگی ساختار آن باعث می شود در اثر کشش یا فشار دچار گسست یا تغییر حالت فرم نشود.

• لوله خرطومی کولر کمبی وزنی بسیار کم و مناسبی دارد که باعث خواهد شد حمل و نصب آن بسیار ساده باشد.

• مقاومت دمایی مناسب لوله خرطومی کولر کومبی و کاربرد آن در فصل های مختلف برای دستگاه های گرمایشی و سرمایشی به طور هم زمان میسر می سازد.

• این لوله ها برای هدایت هوا در فضای داخلی ساختمان بکار می رود. عموما برای انتقال هوای کولر در فضای روباز از لوله های گالوانیزه استفاده می شود.

• سرعت نصب لوله های خرطومی کولر کمبی یکی از ویژگی های مثبت آن به حساب می آید.

• قیمت مناسب و مقرون به صرفه لوله خرطومی کولر کمبی باعث افزایش استقبال بیشتر کارفرمایان نسبت به کاربرد این محصول شده است.

منبع:لوله خرطومی مکنده



:: بازدید از این مطلب : 73
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 20 اسفند 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رها حامی

یکی از انواع شیلنگ های پراستفاده، شیلنگ سیلیکونی پزشکی و دارویی است. این شیلنگ ها انواع و اندازه های مختلفی دارند که نوع متوسط آن به عنوان شیلنگ پزشکی استفاده می شود. شیلنگ های سیلیکونی در بخش های مختلف صنایع پزشکی کاربرد دارد که وظیفه اصلی آن انتقال مایعات است.

ماده اصلی در ساختار این شیلنگ ها سیلیکون می باشد؛ اما مواد دیگری نیز به آن اضافه خواهد شد. به صورت کلی این نوع شیلنگاز سیلیکون، پلیمرهای افزودنی، تقویت کننده ها، آگنت های مقاومت به حرارت و موادهای ضدآتش ساخته خواهد شد. در ساختار این شیلنگ ها مواد سمی وجود ندارد به همین دلیل در صنایع پزشکی و دارویی کاربرد زیادی دارند. شیلنگ های سیلیکونی آلمانی، کره ای و چینی از بهترین نوع این شیلنگ ها می باشد.

 

قابل ذکر است که شیلنگ های سیلیکونی یکی از موارد پرکاربرد در صنایع داروسازی و غذایی می باشد که در انواع مختلفی به بازار عرضه خواهد شد. به وسیله این شیلنگ ها می توان محلول های شیمیایی و مایعات را جا به جا نمود. از نام این محصول به راحتی می توان متوجه شد که ماده اصلی در تولید این نوع محصول سیلیکون است. این عنصر پلیمری در بسیاری از صنایع مورد استفاده قرار می گیرد.

یکی از مهم ترین مزیت های این محصول در صنایع گوناگون، مقاومت بالای آن در برابر شرایط جوی، رطوبت و نور می باشد؛ همچنین سیلیکون ها می توانند دماهای بالای 260 تا 315 درجه سانتی گراد را تحمل کنند همین ویژگی عامل اصلی تولید محصولات مختلف از سیلیکون می باشند.

معرفی کلی شلنگ سیلیکونی

شیلنگ سیلیکونی یکی از محصولات پرکاربرد در بسیاری از صنایع و فعالیت های مختلف خدماتی و پزشکی می باشد. این وسیله آزمایشگاهی به دلیل مشخصات ساختاری منحصر به فردی که دارد در بسیاری از فعالیت های آزمایشگاهی و پزشکی مورد استفاده قرار می گیرد. این شیلنگ به دلیل اینکه بو و طعم خاصی ندارد برای انتقال مایعات گوناگون مورد استفاده قرار می گیرد. این ویژگی در این وسیله آزمایشگاهی باعث می شود که از انتقال طعم و بوی اضافی به مواد مایع جلوگیری کند. شما به راحتی می توانید این محصول کاربردی را در اندازه های و سایزهای مختلف تهیه نمایید. یکی از مهم ترین کاربردهای این وسیله آزمایشگاهی در محیط های علمی انتقال مایعات کاربردی مثل الکل های صنعتی و آب مقطر می با شد.

منبع:شیلنگ سیلیکونی نسوز



:: بازدید از این مطلب : 80
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 20 اسفند 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رها حامی

شیلنگ پنوماتیک فنری پلی اورتان با کوپلینگ برای انتقال هوای پرفشار در ابزارهای بادی( در تمامی دستگاه های صنعتی و غیر صنعتی که نیاز به شیلنگ بادگیر دارند) ربات های صنعتی و سیستم های پنوماتیک مانند صنایع نقاشی ساختمان، کارگاه های تعمیر خودرو، کارواش ها و بسیاری از موارد دیگر مورد استفاده قرار می گیرد. این شیلنگ ها انعطاف پذیری بالایی در دمای پایینی دارند. فشار انفجار آن ها بیش از 30 بار و فشار کاری آن 10 بار است. دما بین منفی 20 درجه تا 701 درجه سانتی گراد را می توانند تحمل کنند و در مقابل رطوبت بالا بسیار مقاوم می باشند.

شیلنگ های PU نام دیگر این شیلنگ ها می باشد که در سایزهای مختلف ۳، ۶ ، ۷.۵ ، ۱۰، ۱۵ متری و سفارشی موجود است. این شیلنگ ها در رنگ های مختلف بی رنگ، شیری، آبی، قرمز، سبز، زرد، نارنجی و سیاه(رنگ سیاه برای انتقال مواد شیمایی مناسب می باشد.) موجود هستند. مواد سازنده آن ها از جمله پلی اورتان(PU)، نایلون(Nylon)، نایلون نیمه سفت، فلوروپلمیر (Fluoropolymer) است. قطر بیرون آن ها از 4 تا 16 میلی متر و قطر داخلی آن ها از 2 تا 12 میلی متر می باشد.

این شیلنگ ها مجهز به اتصالات کوپلینگ می باشد(بسته به درخواست شما می توان نوع کوپلینگ یا بدون کوپلینگ ارائه شود) که بر این اساس می توان آن را به کمپرسورهای هوا و تفنگی های باد متصل کرد. همچنین از آنجایی که در خودروهای سنگین نیز از کمپرسورهای هوا استفاده می کنند این شیلنگ گزینه مناسبی برای استفاده در خودروهای سنگین (مخصوصا قطر 8 میلی متری با طول 10 متر) محسوب می شود. این شیلنگ را می توان با اتصالات مختلف پنوماتیک استفاده کرد:

· اتصالات سریع (اتصال سریع کوپلینگ)

· اتصالات پلی اتیلن (Polyethylene)

· اتصالات بادی مختلف مس، برنج و استیل

· اتصالات به نایلون (Nylon)

· نایلون نیمه سفت و سخت (Semi-rigid nylon)

· فلوروپلیمر (Fluoropolymer)

کاربرد شیلنگ پنوماتیک فنری

این شیلنگ ها در سیستم ها و صنایع متعددی کاربرد دارند مثل:

· پنوماتیک

· بادگیر های دستگاه ها (صنعتی و غیر صنعتی)

· دستگاه های صنعتی

· رباتیک درتمامی صنایع

· پرینتر های صنعتی

· خطوط هوایی

· خودروهای سنگین

· گازهای بی اثر

· دستگاه های برش توسط جریان ها

نحوه اتصال یا جداسازی: برای متصل کردن با یک حرکت رو به جلو ساده به داخل لوله برده و آن را فیت و محکم کنید. برای جداسازی آستین پلاستیکی آن را به سمت پایین فشار داده سپس لوله را خارج نمایید.

منبع:شیلنگ پنوماتیک فنری



:: بازدید از این مطلب : 69
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 20 اسفند 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رها حامی

 

 

بزرگترین تفاوت سیمان نسوز با ملات نسوز این است که ملات های نسوز برای آجر صنعتی نسوز مورد استفاده قرار می گیرد. ملات های نسوز هیدرولیکی ترکیبی از سیمان و سنگدانه های خاص است و به ملات ویژگی های حرارتی و دمایی منحصر به فردی برای استفاده در دمای بالا مثل دودکش ها، کوره ها، کباب پزها و…. می دهد.

سیمان نسوز کم آهن

سیمان نسوز یا همان Low Alumina Refractory Cement یک نوع سیمان آتش‌مقاوم است که دارای مقدار کمتری از اکسید آلومینیوم (Al2O3) است. این نوع سیمان به ویژه برای کاربردهایی که نیاز به مقاومت در برابر حرارت بالا و مخاطرات شیمیایی دارند، مورد استفاده قرار می‌گیرد. در برخی از موارد، نیاز به کاهش میزان آلومینا در سیمان به دلیل محدودیت‌های مربوط به نیازمندی‌های خاص فرآیندها، مواد یا محیط‌های خاص ممکن است وجود داشته باشد. سیمان نسوز کم آهن ممکن است برای استفاده در صنایع متنوعی از جمله کوره‌های صنعتی، آجرهای آتش‌سوزی، و تجهیزات آتش‌بازی مناسب باشد.

انواع ملات نسوز

ملات نسوز به صورت کلی به دو دسته ملات های سفت شونده در حرارت و ملات های سفت شونده در هوا تقسیم می شود. ملات های گرما خودگیر مجموعه سرامیکی با اتصالات قوی را تنها در دماهای کوره ایجاد خواهند کرد. این ملات دارای خاصیت انعطاف پذیری در انبساط و انقباض ناشی از تغییرات کوره را ارائه می دهند.

با توجه به اینکه ملات گرما خودگیر با ترکیبات متنوعی موجود می باشد، در دیوارهای آجری که در آن ها حداقل بودن میزان انقباض تمامی اتصالات ضروری است استفاده می شود.

ملات هوا خودگیر، بعد از خشک شدن و سختی به وجود می آید. چسب های شیمیایی تهیه شده به وسیله مواد نسوز مناسب با انتخاب و اختلاط صحیح از خواص و ملات های هوا خودگیر بهره مند می شوند وبه استحکام اتصال در دمایی که چسب سرامیکی عمل می کند می رسند.


برخی ویژگی‌های ممکن برای سیمان کم آهن عبارتند از:

مقاومت حرارتی: مقاومت بالای حرارتی به عنوان یک خصوصیت اساسی برای سیمان کم آهن مطرح است، که معمولاً برای کاربردهایی در دماهای بالا مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مقاومت شیمیایی: مقاومت به تاثیرات شیمیایی، به ویژه در مواجهه با مواد ذوب شده و شیمیایی در دماهای بالا، می‌تواند از دیگر ویژگی‌های این نوع سیمان باشد.
مقاومت به خوردگی: مقاومت به خوردگی این سیمان نسبت به خوردگی اسیدها و بازها مهم است، که برخی از کاربردهای آن را تعیین می‌کند.
مقاومت مکانیکی: مقاومت مکانیکی و استحکام مناسب در برابر فشار و سایش نیز از خصوصیت‌های مهم سیمان نسوز کم آهن است.

مهم است که در هنگام استفاده از این نوع سیمان، نکات تکنیکی و نیازهای خاص هر کاربرد را در نظر گرفته و به دقت ترکیبات مورد استفاده را انتخاب کنید.

خواص سیمان نسوز کم آهن

سیمان کم آهن یک نوع سیمان آتش‌مقاوم است که در معرض دماهای بالا یا در مواجه با محیط‌های شیمیایی خاص مورد استفاده قرار می‌گیرد. این سیمان خصوصیات مختلفی دارد که آن را برای برخی کاربردها مناسب می‌سازد. برخی از خواص اصلی سیمان کم آهن به شرح زیر است:
تصویر: https://www.taknaz.ir/user_files/2023/12/1733721014-taknaz-ir.jpg

مقاومت حرارتی: یکی از ویژگی‌های اصلی سیمان کم آهن، مقاومت به دماهای بسیار بالا است. این سیمان معمولاً برای کوره‌ها، قسمت‌های داخلی اجزای حرارتی، یا سایر نقاط مواجه با دماهای بالا استفاده می‌شود.
مقاومت شیمیایی: سیمان کم آهن مقاومت خوبی در برابر تاثیرات شیمیایی دارد. این مقاومت معمولاً به دلیل کمترین میزان آلومینا (Al2O3) در ترکیب سیمان است.
مقاومت به خوردگی: این سیمان معمولاً مقاومت خوبی در برابر خوردگی نشان می‌دهد، به ویژه در شرایط با دما و شیمیایی که ممکن است به سایر مواد سازنده آسیب برساند.
مقاومت مکانیکی: مقاومت مکانیکی سیمان کم آهن نیز اهمیت دارد. این ویژگی برای استفاده در محیط‌هایی که فشار یا اهمیت مقاومت ساختاری دارند، حائز اهمیت است.
پایداری حرارتی: سیمان کم آهن باید پایداری حرارتی مناسبی داشته باشد تا در تغییرات دما و گرمای بالا به ساختاری کهنه و پایدار تبدیل نشود.
تنوع در کاربردها: این سیمان به دلیل خواص حرارتی و شیمیایی خود در بسیاری از صنایع از جمله فلزی، سرامیک، و کوره‌ها به کار می‌رود.

مهم است که در هر کاربرد خاص، خواص سیمان نسوز کم آهن با نیازها و شرایط محیطی مخصوص آن کاربرد در نظر گرفته شود.
منبع: ملات نسوز آماده
 


:: بازدید از این مطلب : 82
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 13 اسفند 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رها حامی

 

 


سیمان نسوز چیست؟

سیمان نسوز یا همان سیمان دیرگداز یا سیمان پرآلومین می باشد که در برابر گرما و آتش مقاومت بالایی دارد و نمی سوزد. این سیمان بافت پودری و نرمی دارد که مواد تشکیل دهنده اش خاک رس، آلومینات آهک و سیلیکات است که اگر با آب ترکیب شود به یک ماده سخت و با مقاومت بالا تبدیل می شود.

رنگ آن بستگی به مقدار اکسید آهن موجود دارد که اگر میزان آن زیاد باشد رنگ سیمان خاکستری و قهوه ای تیره خواهد شد و اگر میزان آن کم باشد رنگ خاکستری یا قهوه ای روشن می شود. مقاومت این ماده در برابر دما بسیار بالا است به طوری که در درجه حرارت های بالا تا 1450 درجه سانتی گراد و در سرما تا درجه 10- سانتی گراد می تواند مقاومت داشته باشد. در کل سیمان نسوز به دو صورت زیر عرضه می شود:

سیمان های نسوز خودگیر در حرارت
سیمان های نسوز خودگیر در هوا

در تولید سیمان خودگیر در حرارت با زیاد شدن دما ابتدا اتصال بسیار ضعیف بین اجزا صورت می گیرد و سپس اتصال سرامیکی که در نهایت استحکام سیمان افزایش می یابد. اما در تولید سیمان نسوز خودگیر در هوا برعکس عمل می کند، در ابتدا اتصال قوی بین اجزا برقرار می شود که بعد از حرارت دادن هنگام استفاده این اتصالات قوی به اتصالات سرامیکی تبدیل می شوند.

ملات نسوز ضد اسید

ملات نسوز ضد اسید مخلوطی از پودرهای نرم مواد اولیه سرامیکی نسوز و مواد شیمیایی هستند که یک باند پایدار به وجود می آورند. این ملات ها به صورت 2 قسمت جداگانه پودر و مایع عرضه می شوند. پودر پایه عمدتا سیلیسی دارد. پس از مخلوط شدن پودر و مایع در اثر فعل و انفعالاتی که صورت می گیرد، ماده ای رسوب می کند که حاوی مقدار زیادی آب است که به صورت آمورف می باشد. این ژل باعث سخت شدن ملات های ضد اسید می شود.



مزایای بالای ملات نسوز ضد اسید

ملات ضد اسید مزایا و ویژگی های منحصر به فردی دارد. این ملات از پایداری بسیار بالایی در برابر انواع روغن ها، حلال ها، اسیدهای قوی معدنی، نمک ها و موادهای شیمیایی خورنده برخوردار است. از دیگر مزایای این نوع ملات ها می توان به چسبندگی فوق العاده و استحکام مکانیکی بالای آن اشاره کرد.
تصویر: https://cdn.ilna.ir/servev2/QU0jZFcOyLxP/RL54z_netUE,/Picture3.jpg
یکی دیگر از مزایای ملات های ضد اسید پایداری حرارتی آن است. قابل ذکر است که مقاومت مکانیکی این ملات ها در دمای 900 درجه سانتی گراد کاهش پیدا نمی کند، همچنین این نوع ملات ها در مقابل قلیایی های معمولی، آب یونیزه، آب دریا و آب خالص مقاومت بسیار بالایی دارند. با استفاده از ملات های ضد اسید به راحتی می توانید سطح های مورد نظر را بدون نصب کاشی پوشش دهید.

چسبندگی بسیار زیاد به انواع مصالح از دیگر مزایای این نوع ملات های ضد اسید می باشد. امروزه از این نوع ملات ها برای اتصال آجرهای نسوز فشرده و آجرهای ضداسید دودکش ها به طور قابل توجهی استفاده می شود. ملات های ضد اسید بهترین گزینه برای آب بندی استخرها و پوشش روی فولاد و بتن محسوب می شود.



سیمان نسوز از مواد اتصال دهنده با خواص ترمودینامیکی بهبود استفاده می کند تا خطر خرابی مکانیکی را کاهش دهد. موادهای معدنی ذوب شده مانند اکسید آلومنیوم یا آلومینا برای اتصال مواد دانه درشت و ارائه خواص مقاوم در برابر درجه حرارت بیشتر بدون کاهش شکل پذیری مواد استفاده می شوند.

این ترتیب ساخت سیمان های نسوز را با ترکیبی برجسته از شکل پذیری و مقاومت های حرارتی امکان پذیر خواهد کرد. مزیت های زیادی در ارتباط با انتخاب سیمان های نسوز در دمای بالا وجود دارد و همچنین خطر آسیب ناشی از انقباض حرارتی را به میزان قابل توجهی کاهش خواهد داد. این مسئله می تواند عمر سرویس قطعات را به طور چشمگیری بهبود دهد و هزینه های مربوط به تعمیر و نگهداری را کاهش دهد.

سیمان نسوز فوندو

یکی از پرکاربردترین انواع سیمان های نسوز ساختمانی، نوع فوندو با قابلیت انقباض سریع تر از سایر سیمان های معمولی در عملیات های عمرانی و ساختمانی است. این نوع سیمان ها به دلیل مقاومت و استحکام بالا در برابر آب در لوله های فاضلاب شهری و کانال های بزرگ آب استفاده می شود که مقاومت در برابر تغییر شکل ترکیبات خورنده اسیدی است.

سیمان نسوز کم آهن

یکی از دلایل اصلی محبوبیت و استفاده از این ترکیب ساختمان قابلیت استفاده از ان در کلیه روش های نصب، قالب گیری و ساخت سازه های عمرانی و ساختمانی می باشد. مقاومت در برابر مونوکسید کربن (CO) و اسید سولفوریک بیوژنیک یکی از ویژگی های این نوع سیمان نسوز به عنوان یکی از اجزای اصلی سازه ها و پروژه های مکانیکی و عمرانی است.
منبع: سیمان نسوز کوره


:: بازدید از این مطلب : 84
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 13 اسفند 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رها حامی

 

امروزه ملات های نسوز ضد اسید در صنایع مختلف کاربرد بسیار زیادی دارد. صنایع نفت، گاز و پتروشیمی از این نوع ملات ها به طور گسترده ای استفاده می کنند؛ همچنین نقش این ملات های ضد اسید در صنایع غذایی و دارویی بر کسی پوشیده نیست.


نصب آجر نسوز نما

ملات نسوز ضد اسید یکی از مواد مهم و اساسی در کارخانجات صنایع شیمیایی و مواد شوینده به شمار می آید. کارخانجات تولید و بازیافت سولفور و اسید سولفوریک نیز از این ملات ضد اسید استفاده می کنند. استفاده در صنایع فلزی و متالوژی، کارخانجات تولید کود شیمیایی، نیروگاه ها و صنایع لبنی از دیگر کاربردهای ملات ضد اسید می باشد.

مزایای اتصال دهنده های نسوز ضد اسید :

مقاومت فوق العاده زیاد در برابر حمله اسیدهای خورنده، نمک ها، محصولات احتراق، آب و بخار در دماهای بالا
دانه بندی بسیار نرم که این امکان را بوجود می آورد که اتصالات نازک ساخته شوند که در نتیجه آن لایه نفوذ ناپذیری در برابر گازها ایجاد می کنند.
خواص بسیار مطلوب اتصال دهندگی
استحکام اتصالات پس از خشک کردن و مخصوصا پس از حرارت دهی تا دمای کاری بسیار زیاد می شود به طوری که غالبا آجرهای کارشده ممکن است بشکنند اما اتصالات نمی شکنند، در نتیجه یک لایه کاری یک پارچه بوجود می آید.


ویژگی‌های آجرهای صنعتی نسوز

آجر صنعتی نسوز ویژگی‌های خاصی دارند که آنها را مناسب برای محیط‌ها و شرایط با دماهای بالا یا در معرض آتش می‌کند. ویژگی‌های مهم آجرهای صنعتی نسوز عبارتند از:
تصویر: https://shia-online.ir/wp-content/uploads/000-7.jpg

مقاومت حرارتی: یکی از ویژگی‌های اصلی آجر صنعتی نسوز، مقاومت بالا در برابر دماهای بالا و حرارت است. این آجرها به طور معمول توانایی تحمل دماهای مختلف تا چند هزار درجه سلسیوس را دارا هستند.
مقاومت شیمیایی: برخی از آجرهای صنعتی نسوز دارای مقاومت در برابر مواد شیمیایی مختلف می‌باشند. این ویژگی مهم برای محیط‌هایی که ممکن است با مواد شیمیایی در تماس باشند، حائز اهمیت است.
مقاومت در برابر خوردگی: آجرهای صنعتی نسوز دارای مقاومت بالا در برابر خوردگی هستند و تحت تأثیر مواد شیمیایی و اکسیداسیون دستخوش خوردگی نمی‌شوند.
مقاومت در برابر فشار: این آجرها معمولاً دارای مقاومت بالا در برابر فشار می‌باشند و می‌توانند فشارهای بالا را تحمل کنند.
مقاومت در برابر آتش: آجر صنعتی نسوز معمولاً مقاومت بالایی در برابر آتش دارند و در معرض حرارت مستقیم آتش کیسه نمی‌کنند.
عایق حرارتی: برخی از آجرهای نسوز به عنوان عایق‌های حرارتی نیز به کار می‌روند و توانایی کاهش انتقال حرارت را دارند.
مقاومت در برابر فشار خرد و ارتعاشات: برخی آجرهای صنعتی نسوز مخصوصاً برای محیط‌هایی که تحت فشار خرد یا ارتعاشات هستند طراحی شده‌اند.
قابلیت ساخت و نصب آسان: آجر صنعتی نسوز معمولاً طراحی شده‌اند تا به آسانی قابل ساخت و نصب باشند.
مقاومت در برابر تغییرات دما: این آجرها دارای مقاومت در برابر تغییرات دما هستند و تغییرات دمایی ناگهانی را تحمل می‌کنند.

آجرهای صنعتی نسوز در مواردی که نیاز به مقاومت در برابر حرارت و شرایط سخت دارند، به کار می‌روند. این آجرها در صنایع مختلف از جمله صنایع فولاد، سیمان، زغال‌سنگ، پتروشیمی، و فولاد مورد استفاده قرار می‌گیرند.
منبع: آجر نسوز قرمز نما
 


:: بازدید از این مطلب : 68
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 13 اسفند 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رها حامی

 

 

نصب آجر نسوز نما با ملات ماسه سیمان نصب آجر نسوز نما با استفاده از ملات ماسه سیمان یکی از روش‌های متداول و سنتی برای اجرای پروژه‌های ساختمانی است. در زیر، مراحل نصب آجر نما با ملات ماسه سیمان شرح داده شده است: مواد و تجهیزات مورد نیاز: آجرهای نما: بهترین آجر نسوز نما که […]

نصب آجر نسوز نما با ملات ماسه سیمان

نصب آجر نسوز نما با استفاده از ملات ماسه سیمان یکی از روش‌های متداول و سنتی برای اجرای پروژه‌های ساختمانی است. در زیر، مراحل نصب آجر نما با ملات ماسه سیمان شرح داده شده است:

مواد و تجهیزات مورد نیاز:
تصویر: https://cdn.ilna.ir/thumbnail/qDhYo8sHfuKF/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0pikjwrjg7F6u7otfNPZWXfo,/Picture5.jpg

آجرهای نما: بهترین آجر نسوز نما که بر اساس استانداردهای مربوط به مصالح ساختمانی انتخاب شده‌اند.
ملات ماسه سیمان: برای ایجاد چسبندگی بین آجر و سطح نما.
آرماتور گالوانیزه: برای تقویت و افزایش مقاومت ساختمان به عنوان هیکل پشتیبانی.
ابزار نصب (تاج، ملات‌زن، تیغه نصب و …)
آب و ابزارهای تمیز کردن

نصب و اجرای آجر نسوز نما به چند شکل انجام می شود؟

نصب و اجرای آجر نسوز نما به چند شکل مختلف صورت می‌گیرد. بسته به نوع آجر، طرح معماری، و شرایط محیطی، متداولترین روش‌های نصب آجر نسوز نما به شرح زیر است:

نصب با استفاده از چسب و گیره (Adhesive and Tie Method):

در این روش، آجرهای نسوز با استفاده از چسب و گیره به دیوار یا ساختمان نصب می‌شوند. این چسب‌ها معمولاً از جنس پلی‌استر یا انواع دیگری از پلیمرها تشکیل شده و باعث چسبندگی محکم آجرها به سطح می‌شوند. گیره‌ها هم برای افزایش پایداری و تثبیت آجرها به دیوار استفاده می‌شوند.

نصب با استفاده از ملات (Mortar Method):

در این روش، از ملات یا چسب سیمانی برای نصب آجرهای نسوز استفاده می‌شود. آجرها با این ملات به دیوار متصل می‌شوند. این روش به دلیل استحکام بالا و پایداری خوب مورد استفاده قرار می‌گیرد. ملات معمولاً با توجه به نیازهای پروژه و شرایط محیطی انتخاب می‌شود.

نصب با استفاده از نصب‌های مکانیکی (Mechanical Anchorage Method):

در این روش، از نصب‌های مکانیکی مانند پیچ، گیره، و رولپین برای نصب آجرهای نسوز استفاده می‌شود. این نصب‌ها به آجرها متصل شده و سپس به دیوار یا ساختمان نصب می‌شوند. این روش به خصوص برای نماهای با ارتفاع بالا یا در مناطق زلزله‌خیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

نصب با استفاده از نصاب‌های پیش‌ساخته (Prefabricated Brick Panel System):

در این روش، آجرها به صورت پیش‌ساخته در پنل‌های بزرگ تولید شده و سپس به سطح نما متصل می‌شوند. این روش سریعترین و زمان‌بری کمتری برای نصب دارد و معمولاً در پروژه‌های با زمان اجرای محدود مورد استفاده قرار می‌گیرد.

هر یک از این روش‌ها مزایا و معایب خود را دارند و انتخاب بهترین روش به ویژگی‌های پروژه، نوع آجر، و نیازهای ساختمانی بستگی دارد. همچنین، همواره توصیه می‌شود که از متخصصان ماهر در زمینه نصب آجر نسوز بهره برده شود.

مزایای استفاده از آجر نسوز قرمز

آجر نسوز قرمز نما یا سمیرم یکی از انواع مدل های آجر می باشد که در صنعت ساختمان سازی استفاده می شود. آجر قرمز به آجر سمیرم نیز معروف است چون از سنگ سمیرم برای تولید این آجر استفاده می شود. آجرهای نسوز طرح های معروفی در چیدمان اجرایی روی نما دارند که از معروف ترین آن ها به طرح انگلیسی و طرح آمریکایی می توان اشاره کرد.

استفاده از این آجرها در نما ویژگی های زیادی دارند که در ادامه با آن ها بیشتر آشنا می شوید:



بدلیل زمان پخت بالا طیف رنگی جز آبی در هر رنگ موجود می باشد که نهایتا در پایان اجرای نمای ساختمان فوق العاد خواهد شد.
چون نوع آجر از سنگ نسوز می باشد هنگام اجرا با چسب یا ملات سیمان گیرایی فوق العاده بالایی دارند و هرگز از نمای ساختمان جدا نخواهند شد.
آجر قرمز به تنهایی عایق فوق العاده ای می باشد و در سرما و گرما محافظ خوبی برای ساختمان در برابر دمای هوا است.
آجر نما نسوز در رنگ های متنوعی تولید می شود و برای استفاده در پوشش سطح نمای داخلی و خارجی و همچنین نصب عمودی در پایین و بالای نما اجرایی و ستون ها مورد استفاده قرار می گیرد.

انواع رنگ های آجر به نحوی با یکدیگر میامیزند که منعکس کننده ی سبک منحصر به فرد شما می باشد. آجر نسوز نوعی آجر است که از خاک های چینی و نسوز تولید شده و با ساختار مولکولی متراکم و ظریف در دمای بالای ۱۲۰۰ الی ۱۴۰۰ درجه سانتی گراد ساخته می شود و همانطور که از اسمش مشخص است این آجر با مقاومت حرارتی بالایی که دارد در کوره ها و پاتیل ها و عایقکاری صنعتی، کوره های نانوائی ها و… کاربرد فراوانی دارد.

آجر قرمز به وسیله سنگ نسوز سمیرم تولید می شود و به علت تنوع رنگ و زیبای خاص آن در نما استفاده می شود. کدهای معروف آن مربوط به طرح انگلیسی و آمریکایی و مشکی و قهوه ای می باشد.
منبع: قیمت آجر نسوز صنعتی


:: بازدید از این مطلب : 56
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 13 اسفند 1402 | نظرات ()